Шпинат МАТАДОР 2 г
Шпинат МАТАДОР 2 г — середньоспущений, невибагливий сорт придатний для вживання вже за 30-35 днів від повних входів до технічної зрілості. Розетка велика, напівпіднята. Листя темно-зеленого кольору, великі. Рекомендується для дієтичного та дитячого харчування. Придатний для вживання у свіжому, засолочному вигляді. Культура холодостійка, насіння проростає за температури 4 градуси. Найкраща температура для росту та розвитку 16-20 градусів. Вимагає добре підібраних, своєчасно оброблених, досить зволожених ґрунтів. Висівати рано навесні, влітку або під зиму на глибину 2-3 см. Норма висівання 2-3 г/м2.
Посев: кінець березня-середина червня, кінець вересня-початок жовтня. Прибирання: кінець квітня-початок жовтня.
Для посилення енергії проростання насіння рекомендуємо замочувати їх у бурштиновій кислоті або гуматі. Після сходів, у період вегетації рекомендуємо обробляти рослини добривами QUANTUM.
Насіння пройшло передпоєву перевірку на чистоту сортності.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Шпинат |
Группа спелости | Середньостигла |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Схожість | 85 % |
Користувальницькі характеристики | |
Тип продукції | насіння |
- Ціна: 5 ₴